المكونات... ==> لحمة مفرومة + فلفل اخضر مفروم + طماطم مقطعة صغير + بصل مفروم + ملح وفلفل اسود + بهارات + ورق لورا + زي...
المكونات...
==> لحمة مفرومة + فلفل اخضر مفروم + طماطم مقطعة صغير
+ بصل مفروم + ملح وفلفل اسود + بهارات + ورق لورا + زيت .
==> رقاق + شوربة + زبدة سايحة .
==> بيضة + شوية لبن + ملح وفلفل
الطريقة...
- نعصج اللحمة مع البصل والفلفل والطماطم والبهارات .
- نبل الرقاق بالشوربة وياريت تكون سخنة ونرص حوالى 4 رقاقات
فى الصينية ومننساش مابين كل طبقة والتانية شوية زبدة .
بعد كده نحط اللحمة المعصجة ونوزعها كويس ونضغط عليها .
بعد كده نحط اربع طبقات من الرقاق فوق اللحمة ونضغط كويس
وعلى الوش حبة زبدة سايحة حلوين كده .
---- ندخل الصينية الفرن وبعد خمس دقايق نطلعها ونحط خليط
البيض باللبن والملح والفلفل وندخلها الفرن تانى لحد ماتستوى .
وب1000 هناء وشفاء
ليست هناك تعليقات