Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

آخر موضوعاتنا

latest

الرقاق باللحمة المفرومة

المكونات... ==> لحمة مفرومة + فلفل اخضر مفروم + طماطم مقطعة صغير  + بصل مفروم + ملح وفلفل اسود + بهارات + ورق لورا + زي...



المكونات...

==> لحمة مفرومة + فلفل اخضر مفروم + طماطم مقطعة صغير 

+ بصل مفروم + ملح وفلفل اسود + بهارات + ورق لورا + زيت .

==> رقاق + شوربة + زبدة سايحة .

==> بيضة + شوية لبن + ملح وفلفل


الطريقة...

- نعصج اللحمة مع البصل والفلفل والطماطم والبهارات .

- نبل الرقاق بالشوربة وياريت تكون سخنة ونرص حوالى 4 رقاقات 

فى الصينية ومننساش مابين كل طبقة والتانية شوية زبدة .

بعد كده نحط اللحمة المعصجة ونوزعها كويس ونضغط عليها .

بعد كده نحط اربع طبقات من الرقاق فوق اللحمة ونضغط كويس 

وعلى الوش حبة زبدة سايحة حلوين كده .

---- ندخل الصينية الفرن وبعد خمس دقايق نطلعها ونحط خليط 

البيض باللبن والملح والفلفل وندخلها الفرن تانى لحد ماتستوى .

وب1000 هناء وشفاء

ليست هناك تعليقات