Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

آخر موضوعاتنا

latest

Chewy and Crunchy Chocolate Kit Kat Cookies كوكيز كيت كات بالشوكولاتة المطاطية والمقرمشة

 Chewy and Crunchy Chocolate Kit Kat Cookies    كوكيز كيت كات بالشوكولاتة المطاطية والمقرمشة A few years ago I posted a recipe for Kit Kat c...

 Chewy and Crunchy Chocolate Kit Kat Cookies    كوكيز كيت كات بالشوكولاتة المطاطية والمقرمشة




A few years ago I posted a recipe for Kit Kat cookies that were a huge hit with my family. Being the chocoholic that I am, I decided I wanted to try a version with even more chocolate. I love this version even more than the first recipe!

قبل بضع سنوات ، قمت بنشر وصفة لملفات تعريف الارتباط كيت كات التي حققت نجاحًا كبيرًا مع عائلتي. نظرًا لكوني من محبي الشوكولاتة ، فقد قررت أنني أريد تجربة نسخة تحتوي على المزيد من الشوكولاتة. أحب هذه النسخة أكثر من الوصفة الأولى!

****

I started with my favorite chocolate cookie base because it always makes a perfectly soft and chewy cookie. Then I added some chopped up Kit Kats.

And of course to add a little more crunch, I stirred in some Cocoa Krispies cereal. I love that they blended in with the chocolate cookie dough, but I’m sure regular Rice Krispies would work fine if that’s all you have.


لقد بدأت بقاعدة كعكات الشوكولاتة المفضلة لدي لأنها دائمًا ما تصنع كعكة ناعمة تمامًا وقابلة للمضغ. ثم أضفت بعض قطع كيت كاتس.


وبالطبع لإضافة المزيد من القرمشة ، حركت بعض حبوب الكاكاو المقرمشة. أحب أن يمتزجوا مع عجينة بسكويت الشوكولاتة ، لكنني متأكد من أن Rice Krispies العادي سيعمل بشكل جيد إذا كان هذا كل ما لديك.

**********

These cookies turn out perfectly chocolatey, and the Kit Kats are a fun surprise. It’s so yummy biting into a soft and chewy cookie that is filled with crunchy bits of candy bar. I like to use the bags of Kit Kat minis because they come unwrapped, but you can use any version you have on hand.

تتحول الكوكيز هذه إلى الشوكولاتة تمامًا ، وتعد Kit Kats مفاجأة ممتعة. إنه لذيذ جدًا للقضم في ملف تعريف ارتباط طري ولذيذ مليء بقطع الحلوى المقرمشة. أحب استخدام حقائب Kit Kat minis لأنها تأتي غير مغلفة ، ولكن يمكنك استخدام أي نسخة متوفرة لديك.
**********
HOW TO MAKE CHOCOLATE KIT KAT COOKIES
Ingredients needed:

butter, softened to room temperature (I use salted butter, and I recommend letting it soften on the counter.)
granulated sugar
brown sugar (Using part brown sugar adds flavor and chewiness to the cookies.)
eggs (I use large eggs in all of my recipes.)
vanilla extract
all purpose flour
unsweetened cocoa powder (I use regular Hershey’s cocoa.)
baking soda
baking powder
salt
Cocoa Krispies cereal (or regular crisp rice cereal in a pinch)
Kit Kat candy bars
semi sweet chocolate chips
كيفية عمل كوكيز الشوكولاتة كيت كات
المكونات المطلوبة:

زبدة مخففة إلى درجة حرارة الغرفة (أستخدم الزبدة المملحة ، وأوصي بتركها طرية على المنضدة).
سكر محبب
السكر البني (باستخدام جزء من السكر البني يضيف نكهة ومضغًا إلى ملفات تعريف الارتباط).
البيض (أستخدم بيضًا كبيرًا في جميع وصفاتي.)
خلاصة الفانيليا
طحين لجميع الاستخدامات
مسحوق الكاكاو غير المحلى (أستخدم كاكاو هيرشي العادي.)
صودا الخبز
مسحوق الخبز
ملح
حبوب الكاكاو المقرمشة (أو حبوب الأرز المقرمشة العادية في قليل)
قطع حلوى كيت كات
رقائق شوكولاتة نصف حلوة





**********



Mediavine
PREP: Soften butter. Line baking sheets with silicone liners, or spray with non-stick cooking spray. Chop Kit Kats. Preheat oven to 350 degrees.
WET INGREDIENTS: Cream softened butter and sugars in a large bowl till light and creamy. Beat in the eggs and vanilla.
DRY INGREDIENTS: Whisk together the dry ingredients in a small bowl. If you have any lumps, sift the mixture. Stir into the wet ingredients, then gently stir in the cocoa crispies, kit kats, and chocolate chips.
FORM COOKIES: Scoop dough (I like to use a cookie scoop), and roll into balls. Place about 2 inches apart on prepared pan.
COOK: Bake cookies at 350° for about 10 minutes. Let cool for 3-5 minutes on pans, then remove to wire wracks to cool completely.
PRO TIP: After I’ve scooped my cookie dough onto the cookie sheets, I like to add some extra Kit Kat pieces to the top. But if you are in a hurry you can totally skip that step.


ميديافين
التحضير: يلين الزبدة. قم بتبطين صفائح الخبز ببطانات سيليكون ، أو رشها برذاذ طهي غير لاصق. فرم كيت كاتس. سخن الفرن إلى 350 درجة.
المكونات الرطبة: كريمة الزبدة والسكريات في وعاء كبير حتى تصبح خفيفة وكريمة. فاز في البيض والفانيليا.
المكونات الجافة: اخفقي المكونات الجافة معًا في وعاء صغير. إذا كان لديك أي كتل ، نخل الخليط. قلبي المكونات المبللة ، ثم أضيفي مقرمشات الكاكاو وكيت كات ورقائق الشوكولاتة برفق.
ملفات تعريف الارتباط النموذجية: عجين سكوب (أحب استخدام مغرفة بسكويت) ، ولفها إلى كرات. ضع حوالي 2 بوصة على المقلاة المعدة.
الطبخ: اخبز ملفات تعريف الارتباط على 350 درجة لمدة 10 دقائق. اتركه يبرد لمدة 3-5 دقائق على المقالي ، ثم قم بإزالته إلى شقوق الأسلاك ليبرد تمامًا.
نصيحة للمحترفين: بعد أن أغرفت عجينة ملفات تعريف الارتباط على أوراق ملفات تعريف الارتباط ، أود إضافة بعض قطع Kit Kat الإضافية إلى الأعلى. ولكن إذا كنت في عجلة من أمرك ، فيمكنك تخطي هذه الخطوة تمامًا.

If you need to store them long term, you can freeze them. I like to place them in heavy duty ziplock bags, but any airtight container will work. They will last about 4 months in the freezer.

إذا كنت بحاجة إلى تخزينها على المدى الطويل ، فيمكنك تجميدها. أحب وضعها في أكياس بسحاب شديد التحمل ، لكن أي حاوية محكمة الإغلاق ستعمل. سوف تستمر حوالي 4 أشهر في الفريزر.



ليست هناك تعليقات