Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

آخر موضوعاتنا

latest

أسهل طريقة لعمل الزلابية او لقمة القاضى :

دى الزلاابية والمقاديير نص كيلو دقييق وقطعة خميرة او معلقتيين كبار خميرة بودر و2كوب ماء دافىء ومعلقة صغيرة سكر ومعلقتيين كبار زييت ...


دى الزلاابية والمقاديير نص كيلو دقييق وقطعة خميرة او معلقتيين كبار خميرة بودر و2كوب ماء دافىء ومعلقة صغيرة سكر ومعلقتيين كبار زييت

هنا حطيت الخميرة والسكر والزييت وكوب ماء واحد وحطيت الدقييق وقلبت


وهنا دعكت العجينة كويس وحطيت الكوب التانى بالتدرييج لغاية متبقى بالشكل دة سائلة وليها عرق بيمط كدة
وهنا خمرت وبقت كدة

وهنا جبت معلقة حطيتها فى الزيت البارد وبدئت اقطع بطرفها العجيينة واحطها فى الزييت

ونزلتها فى زيت ساخن وغزيير

وحمرت بالشكل ده 

هنا طلعتها على مصفاة


وحطيتها على مناديل دقايق وحطيت فى الشربات لو بتحبى بس يكون شربات باارد او السكر البودر حسب رغبتك
هنا الشكل النهائى انا بحبها بالسكر البودر وبالهناااااااااااا

من مطبخ (طوما للطبخ والحلويات )

ليست هناك تعليقات