5 بيضات مسلوقين ومقشرين 350 جرام كفتة بصلة متوسطة مفرومة ملح + فلفل أسود + بهارات مشكّلة معلقة دقيق نضيف البصل على الكفتة ومعاها المل...
5 بيضات مسلوقين ومقشرين
350 جرام كفتة
بصلة متوسطة مفرومة
ملح + فلفل أسود + بهارات مشكّلة
معلقة دقيق
350 جرام كفتة
بصلة متوسطة مفرومة
ملح + فلفل أسود + بهارات مشكّلة
معلقة دقيق
نجيب البيض المسلوق ونقلبه في قليل من الدقيق، ليساعد على إن اللحمة تلتصق به، وبنغلّف البيض بالكفتة بحيث يكون
سمك على البيض حوالي 1 سم.
نغلف كورات البيض بالكفتة بقليل من الدقيق المتبل بالبهارات (يعني غلاف رقيق جدًّا من الدقيق).
4- نقلي كرات البيض بالكفتة في زيت غزير مغلي لحد ما تحمر، نقلو عليها النار شوية ونقلبوها بحرص، ونحيدوها عند قليها
تماما من الزيت ونوضعوها على ورق نشاف، ونقطع كل كرة إلى نصفين بالشوبة بالسكين ويكون شكلها رائع لأن الصفار غادي
يكون باين تم البياض تم الكفتة وممكن تزيني الطبق بالخضروات الورقية وشرائح الليمون..
.عالم المراة.
ليست هناك تعليقات