المقادير: كوباية زيت كوباية سكر كوباية لبن (او كيس لبن نيدو ومعاه كوباية ميه) أربع معالق كبار كاكاو بودرة بيضة وشوية فانيليا كوباية دقي...
المقادير:
كوباية زيت
كوباية سكر
كوباية لبن (او كيس لبن نيدو ومعاه كوباية ميه)
أربع معالق كبار كاكاو بودرة
بيضة وشوية فانيليا
كوباية دقيق مملؤة منخولة وكيس بيكنج بودر
التحضير:
- افتحي الفرن على درجة متوسطة
- تدهني صنيتك سمنة او زيت وتبطنيها دقيق
- خلط الاتي:
كوباية زيت
كوباية سكر
كوباية لبن (او كيس لبن نيدو بجنيه ومعاه كوباية ميه)
أربع معالق كبار كاكاو بودرة
خذي 3/4 كوب من الخليط و اخفظيه في الثلاجة
- باقي المزيج اكسري عليه بيضة حلوة وشوية فانيليا واضربي
- وتحطي الخليط علي كوباية الدقيق و البيكنج باودر وبالمضرب السلك واضربي بالراحة
- ثم يوضع في الصينية
- وتدخليها الفرن وتسيبها على الاقل نصف ساعة ومتفتحيش عليها الفرن غير لما ريحتها تطلع
- بعد ما تستوي و تخلاجيها و تبرد ادهنيها بالصوص اللي في التلاجة
و اتركيها في الثلاجة شوية
( ادمن نوسه )
- افتحي الفرن على درجة متوسطة
- تدهني صنيتك سمنة او زيت وتبطنيها دقيق
- خلط الاتي:
كوباية زيت
كوباية سكر
كوباية لبن (او كيس لبن نيدو بجنيه ومعاه كوباية ميه)
أربع معالق كبار كاكاو بودرة
خذي 3/4 كوب من الخليط و اخفظيه في الثلاجة
- باقي المزيج اكسري عليه بيضة حلوة وشوية فانيليا واضربي
- وتحطي الخليط علي كوباية الدقيق و البيكنج باودر وبالمضرب السلك واضربي بالراحة
- ثم يوضع في الصينية
- وتدخليها الفرن وتسيبها على الاقل نصف ساعة ومتفتحيش عليها الفرن غير لما ريحتها تطلع
- بعد ما تستوي و تخلاجيها و تبرد ادهنيها بالصوص اللي في التلاجة
و اتركيها في الثلاجة شوية
( ادمن نوسه )
جروب ربات البيوت على الفيسبوك
ليست هناك تعليقات