بقلمكِ

Feat:
نشرت في:الأربعاء، 19 أكتوبر 2016
نشرت بواسطت مجلة روعة النسائية

طريقة عمل البطاطس الفريسكاس :

البطاطس الفريسكاس




المقادير :

بطاطس متقشره ومتقطعه صوابع

كوبايه دقيق

ملح و معلقه صغيره فلفل احمر 

معلقتين صغيرين بكنج بودر 

معلقه كبيره كركم

معلقه صغيره اوريجانو 

الطريقة :

بخلط الدقيق والبهارات والبكنج بودر مع بعض وبحط عليهم البطاطس وهيا مبلوله بعد ما غسلتها عشان الدقيق يمسك فيها وبتتساب نص ساعه وتتحمر في زيت غزير ويتقدم معاها صوص البطاطس معلش نسيت اصوره بقا :)


ملحوظه يابنات مهمه عشان البطاطس متعجنش وتلزق في بعض تفرديها علي صينيه واسعه بعد ما تحطيها في الخليط بحيث ميكنوش فوق بعض 

مقادير الصوص:

معلقتين كبار مايونيز ومعلقتين كبار كاتشاب ومعلقه كبيره زبادي وملح ونخلطهم سوا وبألف هنا

من مطبخ (طوما للطبخ والحلويات )

نبذة عن الكاتب

نشرت بواسطة مجلة روعة النسائية على 8:18 ص. تحت سمات . يمكنك متابعة الردود على هذا الموضوع من خلال الدخول RSS 2.0. لا تتردد في ترك ردا على

By on 8:18 ص. تحت وسم . تابع اخبارنا على RSS 2.0. اترك رد على الموضوع

0 التعليقات for "طريقة عمل البطاطس الفريسكاس :"

اترك الرد

روائع الصور

Gallery:

تربية أبنائكِ

Feat:

استشاراتكِ وفتاواكِ

Column Right: